Tel.: 058 23 47 53
Groothandelaars, opgelet! De Mosselcentrale als meest betrouwbare leverancier! Wij luisteren naar uw wensen en stellen alles in het werk om die tegemoet te komen.

Handelaars, horeca, scholen, overheidsinstellingen, hotels, pretparken,... Reeds 50 jaar levert de Mosselcentrale verse zeevruchten aan haar vast cliënteel.

Binnen een straal van 25 km rond Nieuwpoort verzekeren wij een vliegensvlugge levering. Bel uw bestelling door. Indien wij uw verse mosselen, kreeft, oesters of diepvriesproducten in voorraad hebben, kan binnen het uur worden geleverd. Vis besteld u bij voorkeur op voorhand. Deze gaan wij rechtstreeks voor u in de Nieuwpoortse vismijn halen. Bovendien garanderen wij op al onze producten de correcte en zo laag mogelijke dagprijs.

Handelaars, horeca, overheid en verenigingen,... De Mosselcentrale is uw leverancier. Wij leveren steeds op het aan u aangekondigde tijdstip. Want de Mosselcentrale in Nieuwpoort is JUST IN TIME, ALL THE TIME. Al onze producten (behalve diepvries) zijn dagvers en met zorg geselecteerd voor u. Mits aanvraag, kan kreeft eveneens gekookt worden geleverd, kunnen oesters op voorhand worden opengemaakt en zeevruchtenschotels worden bereid.

Overtuigd?

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Tal van anderen, die u zijn voorgegaan, genieten voortaan van heerlijke verse vruchten uit de zee. Dit wilt u niet missen.