Tel.: 058 23 47 53
Dagverse vangst! Mosselen, kreeft en oesters bij de Mosselcentrale in Nieuwpoort.

Wat wij aanbieden voor de groothandel, stellen wij ook ter beschikking voor de particulier. Wij verwelkomen u graag in de winkel van de Mosselcentrale. Gelegen in de Havenstraat 7 te Nieuwpoort, zijn wij eenvoudig bereikbaar met de wagen en het opnebaar vervoer.

Heeft u speciale wensen, zoals het op voorhand koken van kreeft, het openen van oesters of het samenstellen van een zeevruchtenschotel, gelieve ons op te bellen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel klaar is.

Zeevruchtenschotel: langoustines, koningsgarnalen, grijze garnalen, wulken, mosselen,... Met andere woorden, de vangst van de dag. Gelieve 2 dagen op voorhand te bestellen.

In de winkel van de Mosselcentrale treft u een uitgebreid assortiment aan. Naast diepvriesproducten, verse kreeft en oesters, vindt u er tal van soorten mosselen: jumbo, imperial, super, bouchot,...

Gaat u mosselen bereiden? Wij staan niet alleen klaar met tips en advies. Eveneens vindt u alles in de winkel voor de perfecte maaltijd: verse groenten en kruiden, frietjes, witte wijn en saus.

Kwaliteit is belangrijk. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar de beste producten, het hele jaar door.

Wij bieden dus eenzelfde service, gericht op detailhandel en particulieren. Zo bent u tevreden en zijn wij dat ook.

Aarzel niet langer. De Mosselcentrale heeft de beste schatten van de zee in huis.