Tel.: 058 23 47 53
Uw speciaalzaak in mosselen, kreeft en oesters bevindt zich in Nieuwpoort!

De Mosselcentrale werd in 1966 opgestart door de ouders van Eric, die zelf in 1978 de in de zaak treedt.

Hoewel de Mosselcentrale aanvankelijk uitsluitend levert aan groothandelaars, besluit de familie Stevelinck een winkel te openen voor de particulier. De vraag bleef echter niet beperkt tot mosselen. Als gevolg werd het assortiment uitgebreid.

Vandaag omvat het aanbod van de Mosselcentrale in Nieuwpoort: mosselen, oesters en kreeft maar ook diepvriesproducten zoals tijgergarnalen, inktvisringen, kikkerbillen, huisgemaakte garnaalkroketten, frietjes en escargots. Bovendien vindt u hier alles wat u nodig heeft om mosselen te bereiden: de kruiden en verse groenten, witte wijn en saus.

Bovendien biedt de Mosselcentrale de keuze uit verschillende soorten verse mosselen: jumbo, super, imperial, bouchots,... Dit hangt af van de dagvangst.

Het ganse jaar door kwalitatieve en lekkere mosselen. De Mosselcentrale is voortdurend op zoek naar de beste producten uit de zee. Wanneer bij ons het mosselseizoen is afgelopen, worden de oogsten uit Italië, Schotland, Denemarken of Frankrijk binnengehaald. En ja, ook die zijn dagvers. Het vervoer gebeurt onder perfect gecontroleerde omstandigheden en duurt nooit langer dan 12 uren. En zo garandeert de Mosselcentrale u telkens weer verse en lekkere zeevruchten.

Groothandel of detailhandel, bij de Mosselcentrale kan u terecht voor kleine en grote hoeveelheden.

Aarzel niet langer en proef het lekkers dat de zeeën te beiden hebben.